Voddler

Streamingtjänsten Voddler lanserades 2009 med ett liknande mål som vi har här på Streamcentrum.se: Man ville erbjuda laglig strömning av film mot betalning. Grundarna var Martin Alsén, Magnus Dalhamn och Mattias Bergström

Illegal nedladdning var en het fråga under 2009 och tjänsten såldes nästan in till hushållen som ett slags Spotify för serier och filmer.

Streamingtjänsten hakade sig fram under ett par års tid men till sist hade bolaget redovisat förluster på totalt 269 miljoner kronor (Breakit) och man tvingades till en rekonstruktion 2015 följt av en oundviklig konkurs i början av 2018.

Innehåll på Voddler

Det enda som behövdes för att komma igång på Voddler var ett användarkonto och en någonlunda bra uppkoppling mot nätet.

I deras utbud så gick det att hitta ett utbud av filmer, både gratis och såna där man fick betala för att få streama filmerna.

Var Voddler gratis eller kostade det?

voddler streamingtjänst

 

Det grundläggande medlemskapet var kostnadsfritt vilket uppskattades av många streamare i Sverige på den tiden det begav sig!

Voddler erbjöd under sin livstid såväl on-demand betald streaming samt månadspaket där man betalade en fast summa varje månad mot att få se på obegränsat med film. Ungefär samma prismodell som andra alternativa streamingtjänster opererar idag som Cmore och Viaplay.

Priset för Voddler plus låg på 79 kr/mån utan bindningstid.  

Voddler hade ett stort utbud av filmer och serier och det gick även att ladda upp egna filmer och dela med ens familj och nära & kära.

Vad finns det för alternativ till Voddler idag?

Vi har skrivit ganska utförligt om dessa i vårt inlägg De 15+ bästa streamingtjänsterna för 2020, men nedan har vi sammanfattat de bästa erbjudanden och gratis streamingtjänster eller prova på erbjudanden som är aktuella just nu.

C More Prova C More gratis i 2 veckor – LÄS MER HÄR ❯❯❯

hayu logoSe realityserier – prova på Hayu – LÄS MER HÄR ❯❯❯

streama viaplay Prova Viaplay gratis i 2 veckor – LÄS MER HÄR ❯❯❯