Coronapandemin har utan tvekan ändrat på mångas vardag på flera olika sätt. Något som kanske påverkats mest är våra resevanor och utlandssemestrar. Under vanliga omständigheter så är det vanligt i december och januari att många passar på att fly undan vinterkylan och ta sig till varmare breddgrader. Många är efter sol, värme och en chans att få bada och bygga upp en solbränna. Men det finns flera sätt att bygga upp en bränna än att åka utomlands. 

Vad är en solbränna?

Det är en hudinflammation i resultat av en överexponering av UV-ljus som du antingen kan få av solen eller solarium (viktigt att veta är att även solarium kan vara farliga för huden). Solbränna anses ofta vara snyggt (i måttliga mängder) men skadan huden utstår kan bli permanent. Enligt Cancerfonden drabbas ca 12 000 personer i Sverige varje år av en allvarlig form av hudcancer. Det är inte några siffror att skratta bort, man bör därför vara vaksam med hur mycket tid man spenderar i solen och se till att skydda dig väl med solkräm.

Uppnå en bränna utan sol

Vad gör man då om solen gömmer sig bakom molnen eller myndigheter stoppar dig från att resa utomlands? Det går nämligen att uppnå en önskad bränna utan de tidigare nämnda hälsoriskerna och utan att spendera en massa pengar på flyg och hotell. Det är möjligt med en så kallad Brun Utan Sol. Det är något som på senare tid blivit allt trendigare i takt med att folk inser dess effektivitet och prisvärdhet. Dessa produkter fungerar på ditt yttersta hudlager (döda hudceller) och påverkar inte celler djupare än så. I en djungel av produkter finns det Brun utan sol bäst i test guider som är oerhört användbara för nya Brun Utan Sol entusiaster.

Sammanfattning

Det är många som gillar att få till en snygg bränna, men det finns alternativ till att exponera din kropp till den varma (och även farliga) solen för länge. Du behöver inte resa till andra länder, eller ens lämna dit hem för att nå brännan du är efter. Lär dig mer om Brun Utan Sol produkter och dess fördelar, och överväg hur du bör gå tillväga för att nå den önskade solbrännan nästa gång du tänker på att spendera timmar i solens UV-strålar.

By Jan

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *