Suedi

Äntligen är den ute, filmen många gått runt och väntat på! Suedi är Viaplays nya svenska komedifilm som är fylld med kulturkrockar, obekväma ögonblick samt stora ämnen som identitet och utanförskap. Mahmoz Azziz (spelas av kardo Razzazi) är en förortskille som en dag hittar 30 miljoner kronor som ingen verkar sakna. Med hjälp av pengarna så bestämmer han sig för at förverkliga sin dröm om att bli sedd som en svensk, alltså en riktig suedi

Problemet är bara att alla pengar är i valören 500-kronorssedlar, som alla blir ogiltiga betalmedel inom 2 veckor. Hur tvättar man egentligen 30 miljoner kronor på bara två veckor?

Läs mer om filmen Se filmen (streamlänk)

En av rollerna spelas av Suzanne Reuter, som passade på att säga såhär i det pressmeddelande som NENT (som äger Viaplay) släppte inför releasen av filmen.

– Det är ett fantastiskt intelligent manus och regi av Manuel. Jag är så glad och stolt att medverka. Jag skrattade högt flera gånger ensam när jag såg filmen och det kommer ni också att göra. SUEDI är årets komedi och något att se fram emot att få se, säger Suzanne Reuter.

Letar du efter länk för att streama Suedi på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera Viaplays gratiserbjudande där du kan streama Suedi och många andra filmer i 2 veckor som en del av erbjudandet.

  • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
  • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
  • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Relaterade inlägg

Leave a Comment