Brottet

Brottet är en dansk succéserie om den fåordiga och smått mystiska mordutredaren Sarah Lund (Sofie Gråbøl) som är totalt hängiven sitt jobb vid Köpenhamnspolisen. Varje säsong kretsar kring ett nytt fristående fall, präglat av politiska kopplingar och oväntade vändningar, samtidigt som Sarah kämpar med motgångar och utmaningar i sitt privatliv. Brottet är en BAFTA-belönad och flerfaldigt Emmynominerad kriminalserie, även känd under namnet The Killing.

C More Prova C More gratis i 2 veckor – LÄS MER HÄR ❯❯❯

Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cmore.

Läs mer om serien Streama här

Övrig info:

  • Populär kriminalserie från 2012 med bland andra Lars Mikkelsen och Sofie Gråbøl i rollerna
  • Serien finns i 3 säsonger
  • Streama Brottet här på Cmore

 

Vill du kunna streama Netflix från t.ex. USA? >>  Läs vår guide HÄR om de bästa VPN:en för streaming 2020.

brottet streama online gratis här nu på Streamcentrum.se

Letar du efter länk för att streama alla Harry Potter Filmer på t.ex. Dreamfilm, Streamtajm, Swefilm, Nya Filmer eller via en torrent från Pirate Bay?

Till Cmore

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter.

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera C Mores gratiserbjudande där du kan streama alla Harry Potter filmer gratis i 2 veckor som en del av prova på C more erbjudandet.

  • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
  • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
  • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *