Köpa film

Idag är det lätt att känna sig lite överväldigad när man tänker på alla olika sätt som finns att se film på. Det finns t.ex. gott om streamingtjänster idag, ja det finns till och med för många för att man ska kunna ha ett konto hos alla streamingtjänster. Och även fast den rådande Corona pandemin gör att biobesöken minskar så finns det ändå ett stort uppdämt behov hos många att kunna fortsätta se på film. 

Fördelar med att själv äga filmer på t.ex. DVD eller Bluray.

Om det finns en film eller filmtrilogi som du tycker om så finns det många fördelar med att själv äga den i ett format som t.ex. DVD eller Bluray.

  • Det är inte ovanligt att filmer har en begränsad livslängd hos olika streamingtjänster – äger du själv filmen så riskerar du inte att inte kunna se på filmen sen i framtiden.
  • Att du även kan se på filmen offline är ett annat plus – bra om du t.ex. är på långresa och har en portabel DVD-spelare i t.ex. bilen eller på flygplanet.

Om du letar efter att köpa filmer så rekommenderar vi att du gör detta från en etablerad e-handlare som t.ex. Filmhyllan.

På hemsidan ovan kan du även hitta merchandise och en del annat för dig som är filmintresserad.

By Jan

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *