Streama höstens stora fotbollshändelser

Streama höstens stora fotbollshändelser

Hösten 2020 är en riktig högtid för alla fotbollsälskare med ett späckat schema i form av slutspurten i Allsvenskan, gruppspelet i Champions League och inte minst avgörandet i Nations League.

För dig som inte vill missa någon av höstens stora fotbollshändelser går alla matcher att se online via någon form av streamingtjänst, som Viaplay, C More eller Dplay. 

Malmö FF på väg mot SM-guld

Efter en något trevande start i juni lossnade det rejält för Malmö FF under juli månad när man till slut hittade rätt och började visa mästartakter. När dessutom återvändaren Ola Toivonen klev in i laget fick MFF ännu mer tyngd i anfallsspelet och mellan mitten av juni och mitten av augusti vann laget åtta raka segrar och kopplade ett starkt grepp om Allsvenskan. 

Med sju-åtta omgångar kvar att spela leder Malmö med nio poäng före tvåan Häcken, som dock har en match mindre spelad. Det är långtifrån avgjort, men det mesta talar för att Malmö FF tar hem sitt 21:a SM-guld i början av december. Vill du se den rafflande avslutningen i Allsvenskan kan du göra detta via Dplay. 

Drömlottning i Champions League

Efter lottningen av gruppspelet i Champions League var det bara att säga grattis till alla fotbollsfans som nu har en rad toppmatcher att se fram emot i höst. Tisdagen 20 oktober är första riktiga höjdaren när Paris Saint-Germain tar emot Victor Lindelöfs Manchester United hemma på Parc de Princes. Lagen möts även onsdagen 2 december i Manchester. 

Ett annat riktigt hett möte är det mellan Juventus och Barcelona onsdagen 28 oktober eller som man också kan säga Cristiano Ronaldo mot Leo Messi. I Juventus finns ju också svenska stjärnskottet Dejan Kulusevski, som mycket väl kan få chansen i den här toppmatchen. 

Tittar man hos spelbolagen är det dock inget av ovan nämnda lag som tillhör de absoluta favoriterna. Hos bet365, som även erbjuder liveodds på fotboll som exempelvis Champions League, är det istället ett tyskt och två engelska lag som placerar sig i topp tre. Favoriter är regerande mästarna Bayern München med ett mästarodds på 5.00. Även oddset för att Manchester City ska bli mästare ligger på 5.00 medan oddset för att Liverpool ska få lyfta CL-bucklan ligger på 6.50. 

Vill du se hela gruppspelet i Champions League går detta att göra på Viaplay. 

Parc des Princes in Paris (75), France” by Валерий Дед (CC BY 3.0)

Tufft för Sverige i Nations League

Sverige har inte haft någon rolig höst i Nations League, men annat var inte att vänta med tanke på att blågult har fått möta regerande världsmästarna Frankrike, regerande europamästarna Kroatien samt VM-tvåan Kroatien. 3-0-förlusten borta mot Portugal var Sveriges fjärde raka och nu måste det bli åtminstone fyra poäng i de två sista matcherna, annars blir det med största sannolikhet spel i B-divisionen i nästa upplaga av Nations League. 

Dock är det inga lätta matcher som väntar Sverige. Först Kroatien hemma på Friends Arena lördag 14 november och tre dagar senare Frankrike borta. Störst chanser har Sverige definitivt mot Kroatien, där det finns goda chanser till svensk poäng. Mot Frankrike ska vi nog inte hoppas på för mycket. 

Avslutningen av Nations League går det att se både på C More och Dplay.

Arenan har läktare i tre plan” by Lighten-up (CC BY-SA 3.0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *