Realitystjärnorna på Godset

I premiäravsnittet är det allas dag. Stjärnorna anländer till slottet och några av dem möts för första gången. Vem blir starstruck? Vem hittar en ny vän, flirt eller kanske till och med fiende? Efter att sällskapets excentriske värd Daniel Fogmark skålat välkommen skickas stjärnorna ut i naturen för att samla in råvaror till kocken Anders Fröberg som ska tilllaga deras första middag tillsammans.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay. Läs mer i vår integritetspolicy här.

Dina 2 första veckor är gratis. Skaffa ditt Viaplay-abonnemang här!

Läs mer om serien Streama nu

Övrig info:

  • Realityserie från 2015
  • Finns i 1 säsong
  • Streama Realitystjärnorna på Godset här på Viaplay

Vart kan jag streama Realitystjärnorna på Godset online i Sverige?

Realitystjärnorna på Godset streama online gratis här nu på Streamcentrum.se

I Sverige så kan du se serien via streamingtjänsten Viaplay. Om du inte har Viaplay sedan tidigare så kan du dessutom se den gratis via Viaplays prova på gratis i 2 veckor erbjudande (läs mer HÄR).

PROVA PÅ VIAPLAY OCH STREAMA Realitystjärnorna på Godset GRATIS

Till erbjudandet

Letar du efter länk för att streama Realitystjärnorna på Godset på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera Viaplays gratiserbjudande där du kan streama Realitystjärnorna på Godset i 2 veckor som en del av erbjudandet.

  • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
  • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
  • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Relaterade inlägg

Leave a Comment