Steve Jobs

Steve Jobs är en amerikansk dramafilm som handlar om Steve Jobs och hans komplicerade relation till sina medarbetare, sin dotter och medgrundare Steve Wozniak. Filmen är regisserad av Danny Boyle och har gott om kända skådespelare i filmen som Michael Fassbender i rollen som Steve Jobs, Seth Rogen och Kate Winslet. Filmen hade biopremiär 2015 i USA och i januari 2016 i Sverige. Manus är av Aaron Sorkin.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cmore

Läs mer om filmen  Streama filmen här   Streamlänk #2

Var kan man streama och se på Steve Jobs filmen online i Sverige?

Steve Jobs film streama gratis

I Sverige så kan du se den via streamingtjänsten SF Anytime eller på Viaplay här.

Vad tycker vi om Steve Jobs filmen? (spoilerfri recension) – 3/5 i betyg

Jag är ett stort fan av Steve Jobs så jag hade länge tänkt att se den här filmen. Det dröjde dock tills 2020 innan jag faktiskt kollade på den. Filmen är bra, men utforskar en ganska begränsad del av Steve Jobs liv och det känns som att den inte täcker upp så mycket, förutom hur komplicerad hans relationer var med familj, medarbetare och sin medgrundare Wozniak. Som Biopic är den ändå ganska bra, men kanske inte lika bra som t.ex. The Social Network eller The Iron Lady. Vi ger filmen en stabil 3/5 i betyg.

Erbjudande: Prova på Cmore och streama filmer och serier gratis i 2 veckor.

Till gratiserbjudandet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *