Avatar

I Avatar så blir en före detta marinkårssoldat blir förälskad i en blåhyad krigare på en främmande planet. Han ställer sig på hennes folks sida i deras kamp mot människans övergrepp på deras frodiga planet. Filmen släpptes 2009 och med tanke på att flera uppföljare är påväg så bör du självklart se den första filmen igen.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för SF Anytime.

Regi: James Cameron
Avatar Rollista: Sam Worthington, Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi

Streama filmen 

Var kan man streama och se på Avatar online i Sverige?

Avatar streama filmen online

I Sverige så kan du se filmen via streamingtjänsten SF Anytime

Blir det mycket streaming nu i dagarna? Spana in dessa övriga aktuella streamingerbjudanden:

C More Prova C More gratis i 2 veckor – LÄS MER HÄR ❯❯❯

 Prova DPLAY gratis i 2 veckor – LÄS MER HÄR ❯❯❯

hayu logoSe realityserier – prova på Hayu – LÄS MER HÄR ❯❯❯

sf kids play Prova SF Play kids gratis i 2 veckor

Letar du efter länk för att streama Avatar på t.ex. Dreamfilm, Swefilm, Nya Filmer, Swesub eller Torrent?

Dessa tidigare populära sajter och streamingtjänster är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera SF Anytime där du kan se Avatar utan reklam och jobbiga pop ups. Dessutom minskar du risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Relaterade inlägg

Leave a Comment