Downsizing

“Downsizing” utspelar sig i en framtid där människor kan välja att krympas till en pytteliten storlek för att minska vårt avtryck på jorden.

Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cmore.

C More Prova C More gratis i 2 veckor – LÄS MER HÄR ❯❯❯

I en miniatyrvärld räcker pengarna längre, och drömmen om ett bättre liv lockar medelklassmannen Paul Safranek (Matt Damon) men allt går inte riktigt som han tänkt sig. För regin står Alexander Payne som gjort filmer som “Sideways” och “The Descendants”.

Läs mer om filmen Streama nu

Filmen är tillgänglig till och med den 20 juni 2020, så du har bara såhär lång tid på dig att se filmen innan den försvinner

Övrig info:

  • I rollerna: Matt Damon, Hong Chau, Christoph Waltz, Kristen Wiig, Rolf Lassgård, Ingjerd Egeberg, Søren Pilmark, Jason Sudeikis, Udo Kier
  • Regi: Alexander Payne
  • 2 tim 9 min

Var kan jag streama Downsizing filmen någonstans online?

downsizing streama online gratis här cmore

I Sverige kan du se den via streamingtjänsten CMORE .

Om du inte har Cmore sedan tidigare så kan du dessutom se den gratis via Cmores prova på gratis erbjudande (läs mer HÄR).

PROVA PÅ CMORE OCH STREAMA Downsizing FILMEN GRATIS

Till gratiserbjudandet

Letar du efter länk för att streama Downsizing filmen på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera C Mores gratiserbjudande där du kan streama Downsizing filmen i 2 veckor som en del av prova på C more erbjudandet.

  • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
  • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
  • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till Gratiserbjudandet

Are you looking for a link to stream the movie Downsizing for free?

The movie can actually be seen for free if you use the 2 week free trial with the streaming service Cmore. Read more HERE.

Relaterade inlägg

Leave a Comment