Bäckström – Streama serien online här

Bäckström är ett nytt svenskt kriminaldrama, baserat på Leif G.W. Perssons böcker om den kontroversielle och självgode mordutredaren Evert Bäckström. Ett kvinnokranium hittas någonstans i skärgården, och Bäckström måste plötsligt jobba i uppförsbacke. Mysteriet växer när offrets identitet klarläggs. Serien är en miniserie i sex delar och i huvudrollen syns flerfaldigt Guldbaggebelönade och Kristallen-prisade Kjell Bergqvist.
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cmore.I rollerna: Kjell Bergqvist, Livia Millhagen, Jens Hultén, Johan Widerberg, Filip Berg, Linus Wahlgren, Helen Sjöholm, Elvis Stegmar, Agnes Lindström Bolmgren

Läs mer om serien  Streama serien 

Var kan man streama och se på serien Bäckström online i Sverige?

Bäckström streama serien här

I Sverige så kan du se serien via streamingtjänsten CMORE. Om du inte har Cmore sedan tidigare så kan du dessutom se den gratis via Cmores prova på gratis erbjudande (läs mer HÄR).

PROVA PÅ CMORE OCH STREAMA BÄCKSTRÖM GRATIS

Till gratiserbjudandet

Mer om handlingen

”Bäckström” är en ny serie hos TV4 och C More, där Kjell Bergqvist gör huvudrollen som Evert Bäckström, ”den rikskända mordutredaren som stoltserar med att ha löst 99 procent av alla fall som han tagit sig an”.

En första analys visar att kvinnan skjutits för fem år sedan, men fallet tar en oväntad vändning när DNA-resultatet vittnar om en fysisk omöjlighet. Bäckström försöker att reda ut mysteriet och hans oortodoxa metoder leder honom i kvinnans fotspår, hela vägen till Thailand.”

Letar du efter länk för att streama Bäckström på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera C Mores gratiserbjudande där du kan streama Bäckström i 2 veckor som en del av prova på C more erbjudandet.

  • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
  • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
  • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Relaterade inlägg

Leave a Comment