Baywatch – Streama Online här

Den kultförklarade succéserien “Baywatch” kommer här som film i ny tappning, en fartfylld actionkomedi med Dwayne Johnson.

Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cmore.

Han spelar Mitch Buchannon, ledare för strandens livräddare som får en kaxig nyanställd kollega i den forne olympiern Matt Brody (Zac Efron). Men de har inte bara livräddning på agendan, utan måste snart ta sig an ett kriminellt gäng som infiltrerat kuststaden.

Läs mer om Baywatch Länk till stream

  • I rollerna: Zac Efron, Dwayne Johnson, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, David Hasselhoff, Pamela Anderson
  • Regi: Seth Gordon
  • Släpptes 2017

Vart kan jag streama Baywatch online?

baywatch-streama-filmen-online-här-swesub-swefilm-draemfilm

Du kan streama Baywatch online på streamingtjänsten Viaplay.

Tidigare fanns filmen även tillgänglig på streamingtjänsten Cmore men där plockades serien bort i början av 2020. På Viaplay så kan du fortfarande streama filmen Baywatch genom att hyra den.

Letar du efter Baywatch streams via Dreamfilm, Swefilm, Swesub eller Torrent?

Dessa tidigare populära sajter och steramingsätt är illegala. Personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi rekommenderar varmt att istället streama Baywatch via Viaplay HÄR, eller ta del av de ändå fantastiska gratiserbjudanden som finns där du kan streama andra filmer och serier.

Fördelar med Viaplay

  • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
  • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.
  • Du håller dig på rätt sida om lagen!

Aktuella gratiserbjudanden från streamingtjänster

Cmore – Prova på gratis i 2 veckor

Till gratiserbjudandet

Viaplay – Prova på gratis i 2 veckor

Till gratiserbjudandet

Hayu – Se realityserier – prova på Hayu

hayu logoSe realityserier – prova på Hayu – LÄS MER HÄR ❯❯❯

Till gratiserbjudandet

Relaterade inlägg

Leave a Comment