Animerad barnserie om “Byggare” Bob och hans maskiner. Träffa grävskopan Skopis, bulldozern Bandis, cementblandaren Menta, lyftkranen Kranis och ångvälten Rulle som alla bor på Byggare Bobs gård. Men det här är ingen vanlig maskinpark, alla Bobs maskiner har en egen vilja. De kan prata med varandra men också med Bob och uppför sig mer som en skock ungar än som en samling maskiner.

Regi:
Keith Chapman,Keith Chapman

Läs mer om serien  Streama serien 

Var kan man streama och se på Byggare Bob online i Sverige?

Byggare Bob

I Sverige så kan du se serien på följande ställen:

PROVA PÅ CMORE OCH STREAMA Byggare Bob GRATIS

Till gratiserbjudandet

Vill du kunna streama ännu fler barnprogram och serier?

SF Kids Play

Med SF Kids Play kan barnen upptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn, och samtidigt få möjligheten att göra nya bekantskaper och hitta sina egna favoriter. SF Kids erbjuder nu även ljudböcker för barn.

Med koden KIDSVINTER20 så får du prova på SF Kids Play i 2 månader helt gratis. Koden gäller t.om. 8/3

Till erbjudandet

 

By Jan

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *