Bron

Den rosade och prisade kriminalserien “Bron” utspelar sig runt Öresund, mellan Sverige och Danmark, där kriminalitet och brottsfall ofta flyter över nationernas gränser. På länskrim i Malmö jobbar den egensinniga polisen Saga Norén (Sofia Helin) som ofta får samarbeta med sina danska kollegor. Den erfarne serieförfattaren Hans Rosenfeldt står för manus.

I rollerna:
Sofia Helin,Kim Bodnia,Dag Malmberg
 

Läs mer om serien  Streama serien 

C More Prova C More gratis i 2 veckor – LÄS MER HÄR ❯❯❯

streama viaplay Prova Viaplay gratis i 2 veckor – LÄS MER HÄR ❯❯❯

Bron säsong 4 – Streama HÄR

streama bron säsong 4 online gratis är swefilm dreamfilm

Generaldirektören för Migrationsverket i Köpenhamn hittas mördad strax efter en uppmärksammad utvisning. I denna sista säsong sätts Sagas och Henriks relation på hårda prov och än en gång kommer händelser från det förflutna att göra sig påminda. Sofia Helin spelar huvudrollen och Hans Rosenfeldt står för manus i denna internationellt prisbelönta kriminalserie.

Streama säsong

Bron säsong 3 – Streama HÄR

streama bron säsong 4 online gratis är swefilm dreamfilm

I säsong tre av “Bron” får den egensinniga polisen Saga Norén vid länskriminalen i Malmö en serie nya mordfall att utreda. Hon tvingas även försöka samarbeta med Henrik Sabroe, en ny och hemlighetsfull kollega från Köpenhamnspolisen. Sofia Helin spelar åter huvudrollen och har nu fått sällskap av Thure Lindhart som Henrik.

Streama säsong

Bron säsong 2 – Streama HÄR

streama bron säsong 4 online gratis är swefilm dreamfilm

I säsong två av den prisade kriminalserien “Bron” kolliderar ett lastfartyg med Öresundsbron. Under däck hittas fem fastkedjade ungdomar som hastigt insjuknar i lungpest. Fallet tilldelas Saga Norén (Sofia Helin) som tar kontakt med sin danske kollega Martin Rohde (Kim Bodnia) och spåren verkar leda till några som tar till extrema medel för att uppmärksamma klimathotet inför ett EU-möte.

Streama säsong

Bron säsong 1 – Streama HÄR

streama bron säsong 4 online gratis är swefilm dreamfilm

I första säsongen av den prisade kriminalserien “Bron” hittas en kvinna mördad mitt på Öresundsbron. Det är precis på gränsen mellan Sverige och Danmark och en polis från vardera land sätts på fallet. Men det står snart klart för Malmöpolisen Saga Norén och Köpenhamnspolisen Martin Rohde att mordet på bron bara är början på en våldsvåg. Huvudrollerna i “Bron” spelas av Sofia Helin och Kim Bodnia.

Streama säsong

Var kan man streama och se på Bron online i Sverige?

Bron

I Sverige så kan du se serien via streamingtjänsten CMORE. Om du inte har Cmore sedan tidigare så kan du dessutom se den gratis via Cmores prova på gratis erbjudande (läs mer HÄR).

PROVA PÅ CMORE OCH STREAMA Bron GRATIS

Till gratiserbjudandet

Are you trying to stream Bron via Swefilm or Dreamfilm?

These services are not around anymore or are unreliable, as well as run illegally, and they are also infamous for their many pop ups, risk of malware and insecure content showing up that might not be appropriate for children.

We highly recommend using an established streaming service like the ones mentioned above to stream Bron.

Läs mer om serien  Streama serien 

Relaterade inlägg

Leave a Comment