Bröderna Fluff

Svenskt barnprogram om bröderna Järry och Pärry Fluff som är agenter i den hårfixerade staden Fönköping. När staden drabbas av flera brott utförda av skurken Flint-Kalle vänder sig bröderna Fluff till sin informatör, Friss-Ann, som driver stadens häftigaste frisersalong. Salongen är också en högteknologisk informationscentral. Tillsammans försöker de bekämpa alla frisyrers fiende nummer ett.

I rollerna:
Conny Bexell,Fredrik Lexfors,Tobbe Blom

Läs mer om serien  Streama serien 

Bröderna Fluff var ju en serie som man såg när man var liten och på Streamcentrum.se så har vi många goda minnen från att se Bröderna Fluff. Missa inte din chans att få återse dina gamla favoriter från TV4 – streama den nu.

Var kan man streama och se på Bröderna Fluff online i Sverige?

Bröderna Fluff

I Sverige så kan du se serien via streamingtjänsten CMORE. Om du inte har Cmore sedan tidigare så kan du dessutom se den gratis via Cmores prova på gratis erbjudande (läs mer HÄR).

PROVA PÅ CMORE OCH STREAMA Bröderna Fluff GRATIS

Till gratiserbjudandet

Vill du kunna streama ännu fler barnprogram och serier?

SF Kids Play

Med SF Kids Play kan barnen upptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn, och samtidigt få möjligheten att göra nya bekantskaper och hitta sina egna favoriter. SF Kids erbjuder nu även ljudböcker för barn.

Med koden KIDSVINTER20 så får du prova på SF Kids Play i 2 månader helt gratis. Koden gäller t.om. 8/3

Till erbjudandet

 

Relaterade inlägg

Leave a Comment