Streama LEGO Ninjago Movie med Svenskt Tal här

Teamet bakom “The Lego Batman Movie” är tillbaka med ett nytt fartfyllt familjeäventyr. I kampen för att rädda Ninjago-staden måste den unge ninjan Lloyd att jobba ihop med sina vänner, som alla är både hemliga ninja-krigare och mästerbyggare.

Från skaparna bakom LEGO FILMEN så kan du här streama THE LEGO NINJAGO MOVIE! Ledda av Kung Fu-mästaren Wu så ger sig den unge Lloyd, kodnamn Green Ninja, tillsammans med sina hemliga krigarkompisar, in i kampen för att rädda Ninjago City. De måste besegra den elake krigsherren Garmadon, den värsta skurken skurken i världshistorien… Det är bara det att han råkar också vara Lloyds pappa!

 

I rollerna
Dave Franco, Justin Theroux, Abbi Jacobson, Jackie Chan, Olivia Munn,Kumail Nanjiani, Fred Armisen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cmore.

Läs mer om filmen Streama filmen  

C More Prova C More gratis i 1 månad – använd koden adbftv41 senast den 2 december HÄR ❯❯❯

Vart kan man streama och se på filmen LEGO Ninjago?

LEGO ninjago filmen svenskt tal streama online här

C More Prova C More gratis, avsluta när du vill – läs mer här ❯❯❯

I Sverige så kan du se filmen via streamingtjänsten CMORE. Om du inte har Cmore sedan tidigare så kan du dessutom se Lego Ninjago filmen gratis via Cmores prova på gratis i 2 veckor erbjudande (läs mer nedan).

Streama nu

PROVA STREAMA LEGO NINJAGO FILMEN GRATIS

Till gratiserbjudandet

Relaterade inlägg

Leave a Comment