Gråzon serie – Streama säsong 1 av TV4/CMORE serien här

“Gråzon” är en skandinavisk dramathrillerserie med Tova Magnusson och Birgitte Hjort Sørensen. Den svenska SÄPO-agenten Eva och hennes danska kollegor på PET arbetar febrilt för att förhindra en förestående missilattack i Skandinavien. Samtidigt blir den danska drönarexperten Victoria tagen som gisslan av terrorister.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cmore.

Läs mer om serien Streama säsong 1

I rollerna
Tova Magnusson, Birgitte Hjort Sörensen, Ardalan Esmaili, Joachim Fjelstrup

Vart kan man streama och se på Gråzon i Sverige?

Gråzon stream cmore tv4 serie här

I Sverige så kan du se Gråzon säsong 1 via streamingtjänsten CMORE. Om du inte har Cmore sedan tidigare så kan du dessutom se serien gratis via Cmores prova på gratis i 2 veckor erbjudande (läs mer nedan).

Streama nu

Gråzon säsong 1 – Länk till stream hittar du här

Relaterade inlägg

Leave a Comment