Streama Enkelstöten Säsong 1 och 2 här

Jenny och Cecilia inser att deras drömmar om en ljus ålderdom är på väg att krossas. Jennys på grund av skilsmässa och Cecilias för att hon gjort dåliga aktieaffärer. Då får Cecilia en galen idé, de ska råna ett bankkontor.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cmore.

Läs mer om serien Streama säsong 1 Streama säsong 2 

Enkelstöten rollista – vilka skådespelare är med i serien?:

Sissela Kyle, Lotta Tejle, Tomas von Brömssen, Ralph Carlsson

Till gratiserbjudandet

Vart kan man streama och se på Enkelstöten i Sverige?

Enkelstöten säsong 1 och 2 streama här

I Sverige så kan du se Enkelstöten säsong 1 och 2 via streamingtjänsten CMORE. Om du inte har Cmore sedan tidigare så kan du dessutom se serien gratis via Cmores prova på gratis i 2 veckor erbjudande (läs mer nedan).

Streama nu

Enkelstöten säsong 1 – Länk till stream hittar du här

Säsong 1 av Enkelstöten innehåller 6 avsnitt som alla är runt 45 minuter långa. Vi har listat alla avsnitt nedan så att du kan hitta dem så snabbt och enkelt som möjligt.

Enkelstöten säsong 1, avsnitt 1 – (44 min)

enkelstöten säsong 1 streama gratis online här

I den första säsongen av Enkelstöten och i det första avsnittet så möter vi Jenny och Cecilia som inser att de går en tuff ålderdom till mötes. Jennys på grund av skilsmässa och Cecilias för att hon helt enkelt gjort ett par väldigt dåliga affärer. 

Streama avsnitt 

Enkelstöten säsong 1, avsnitt 2 – Enkelstöten (44 min)

enkelstöten säsong 1 streama gratis online här

I det andra avsnittet så förbereder Jenny och Cecilia sig för bankrånet i Stockholm där en manlig bankanställd är en viktig bricka i spelet. Men när de skrider till verket går inte allt som de tänkt sig. Hemma i Kalmar har Jan och Gunnar en bridgekväll.

Streama avsnitt 

Enkelstöten säsong 1, avsnitt 3 – Enkelstöten (44 min)

enkelstöten säsong 1 streama gratis online här

Jenny och Cecilia är tillbaka i Kalmar med rånbytet inlåst i värdekassetter. Deras desperation att få upp dem leder till att de tar ett farligt och dumdristigt steg. Poliserna Oscar och Anki får upp ett oroväckande spår.

Streama avsnitt 

Enkelstöten säsong 1, avsnitt 4 – Enkelstöten (44 min)

enkelstöten säsong 1 streama gratis online här

Jan upptäcker att Cecilia förlorat alla deras pengar på en dålig aktieaffär. Oscar och Anki åker till Kalmar när spår efter bankrånarna hittats där, något som gör Jenny och Cecilia nervösa. Samtidigt smider Krimmy och Olle planer.

Streama avsnitt 

Enkelstöten säsong 1, avsnitt 5 – Enkelstöten (44 min)

enkelstöten säsong 1 streama gratis online här

Jenny och Cecilia blir bestulna på alla pengar. Men Stellan fortsätter att kräva sin andel och Cecilia försöker lösa situationen på egen hand. När Jenny blir varse om Cecilias planer ger de sig ut på sitt farligaste äventyr hittills.

Streama avsnitt 

Enkelstöten säsong 1, avsnitt 6 – Enkelstöten (44 min)

enkelstöten säsong 1 streama gratis online här

Säsongsavslutning. Jenny och Cecilia lyckas fly från MC-klubben med alla pengarna. Men poliserna är hack i häl. Samtidigt måste Jenny åka och ta hand om en berusad Harriet. Situationen blir allt värre och Jenny och Cecilia tar till desperata åtgärder.

Streama avsnitt 

Enkelstöten säsong 2 – Länk till stream hittar du här

Säsong 2 av Enkelstöten innehåller 6 avsnitt som alla är runt 44 minuter långa. Vi har listat alla avsnitt nedan så att du kan hitta dem så snabbt och enkelt som möjligt.

Enkelstöten säsong 2, avsnitt 1 – Enkelstöten (44 min)

enkelstöten säsong 2 stream

Säsongsstart. När både Jenny och Cecilia får anledning att hysa personligt agg mot en av Kalmars småpåvar i herrklubben Calmare Fellows börjar en ny kupp ta form. I samma stund som de inleder sin planering får de någons farliga blickar på sig.

Streama avsnitt 

Enkelstöten säsong 2, avsnitt 2 – Enkelstöten (44 min)

enkelstöten säsong 2 stream

Jenny och Cecilia förbereder inbrottet. De utnyttjar Gunnar, drönare och Jennys auktoritet som lärare för att försöka ta sig in i Patriks hus och stjäla konstverket. Samtidigt befinner sig Bengt på ett ställe där han inte borde vara.

Streama avsnitt

Enkelstöten säsong 2, avsnitt 3 – Enkelstöten (44 min)

enkelstöten säsong 2 stream

Stölden är utförd, men installationen saknar ett viktigt ljudspår som Jenny och Cecilia nu måste förfalska. Samtidigt vill Jörgen hitta personerna bakom konstkuppen, vilket leder till att polisen misstänker att han själv är inblandad.

Streama avsnitt

Enkelstöten säsong 2, avsnitt 4 – Enkelstöten (44 min)

enkelstöten säsong 2 stream

Jenny, Cecilia och Julia försöker sälja det stulna konstverket till konstsamlaren Bert, som gjort stora pengar på sms-låneverksamhet. Bengt misstänker att Jenny är otrogen och börjar spionera på henne. Cecilias ilska över sitt jobb når kokpunkten.

Streama avsnitt

Enkelstöten säsong 2, avsnitt 5 – Enkelstöten (44 min)

enkelstöten säsong 2 stream

En ny plan för att sälja konstverket tar form. Jenny och Cecilias vänskap sätts på prov och Bengt ställer Jenny till svars angående Flerohopp. Jörgen börjar komma farligt nära Jenny och Cecilia, samtidigt som han har polisens ögon på sig.

Streama avsnitt

Enkelstöten säsong 2, avsnitt 6 – Enkelstöten (44 min)

enkelstöten säsong 2 stream

Säsongsavslutning. Jenny, Cecilia och Julia ska sälja tillbaka installationen till Patrik men har både polisen, Sverker från MC-klubben och Bengt efter sig. En vild jakt utbryter som får oanade konsekvenser för alla inblandade.

Streama avsnitt

Relaterade inlägg

Leave a Comment