Streama Golf och PGA-touren här med C-more

Streama världens bästa golf med C-more

Med streamingtjänsten C-more så kan i Sverige se över 1 500 livetimmar från världens bästa golftour. Något som vi på Streamcentrum.se dessutom gillar med att se golf på just C-more är alla analyser och all statistik som man får ta del av också. Dessutom har C-more en rad svenska experter och kommentatorer med i live sändningarna.

C-mores team för golf består av personer som Wille Schauman, Tommy Billberg, Mats Hallberg, Fanny Sunesson och Peter Ahnberg.

På C More så kan du b.la.:

golf pga tour stream sverige online här

Utöver dessa fantastiska streams så visar C-more också undertouren Web.com Tour, veterantouren PGA TOUR of Champions och PGA-touren från Latinamerika, Kanada och Kina. Totalt alltså över 1 500 livetimmar med världens bästa golf via C-mores breda utbud av golf streams här i Sverige online.

Kommande golf streams

 

Charles Schwab Cup Championship
 
Torsdag 7 november 21:00 – Söndag 10 november

Charles Schwab Cup Championship – Streama Här

Golf / The PGA TOUR Champions 

Vad ingår i Cmores Mycket Sport paket?cmore mycket sport golf stream paket

Relaterade inlägg

Leave a Comment