Streama ‘A Million Little Things’ här

A Million Little Things är en amerikansk dramaserie om en grupp vänner i Boston som omvärderar sina livsval till följd av en oväntad händelse.

Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cmore

Några har uppnått framgång, andra kämpar med både karriär och relationer, men de är alla missnöjda med tillvaron. När en person i gänget väljer att ta sitt eget liv inser de andra att det är dags för dem att äntligen börja leva på riktigt.

Säsong 1, Avsnitt 1 ”Pilot” – Seriestart. Gary är på återbesök hos sin cancerläkare, Eddie gör sig redo att lämna sin fru och Rome har nyss svalt en handfull piller när nyheten når dem. Deras gode vän Jon har hoppat ut från en balkong, till synes helt utan anledning.

Säsong 1, Avsnitt 2 ”Band of dads” – Gruppen gör sitt bästa för att lindra sorgen för Sophie under en stundande far och dotter-dans. Maggie går tveksamt med på att hålla en terapisession med Rome, men inser snabbt att hon riskerar att hamna i kläm mellan motstridiga intressen.

Säsong 1, Avsnitt 3 ”Save the date” – Gary, Rome och Eddie upptäcker att Jon har förberett en födelsedagsöverraskning för Gary innan sin bortgång. Men Garys speciella dag går inte som planerat, och konflikterna haglar när en tung hemlighet offentliggörs i gruppen.

Säsong 1, Avsnitt 4 ”Friday night dinner” – Maggies och Garys relation sätts på prov när en gammal flamma dyker upp. Eddies och Delilahs hemlighet visar sig få stora konsekvenser för Delilahs och Reginas restaurangverksamhet, samtidigt som Delilah kämpar för att skydda sina barn.

Säsong 1, Avsnitt 5 ”The game of your life” – Gary ställer till med en romantisk dejt för Maggie i hopp om att hon ska öppna upp sig om sin hemlighet. Eddie inser vidden av Katherines uppoffringar och gör upp en plan för att vinna tillbaka henne. Rome söker konsultation hos en läkare.

Säsong 1, Avsnitt 6 ”Unexpected” – Delilah begrundar sitt livsomvälvande beslut, Maggie och Gary sitter barnvakt åt Theo och Regina får veta Romes stora hemlighet.

Säsong 1, Avsnitt 7 ”I dare you” – Regina tvingas ta några viktiga beslut åt Rome, strax efter att ha insett att hon kanske inte känner honom så bra som hon tidigare trott. Gary försöker övertyga Maggie om sin lojalitet och Katherine upptäcker att hon har en ny beundrare.

Säsong 1, Avsnitt 8 ”Flight or Fight” – Återkommande mardrömmar leder till att Maggie tvingas konfrontera ett livsomvälvande trauma från det förflutna. Samtidigt upptäcker vännerna att Maggies cancer är tillbaka.

Säsong 1, Avsnitt 9 ”Perspective” – Gary försöker smälta Maggies beslut och minns tillbaka på hur viktig Jon var för honom under hans cellgiftsbehandling. Rome öppnar upp sig för sin pappa om sina inre konflikter och Katherine kämpar för att få ihop livet som ensamstående förälder.

Säsong 1, Avsnitt 10 ”Christmas Wishlist”Julen närmar sig och Delilah försöker hitta ett sätt att berätta för Sophie och Danny om graviditeten. I en tid då saknaden efter Jon känns extra påtaglig lägger vännerna allt sitt krut på att locka fram lite julglädje hos familjen Dixon.

Säsong 1, Avsnitt 11 ”Secrets and lies” – Delilah kämpar med tuffa nyheter och tvingas än en gång förlita sig på vännerna för att få familjelivet att gå ihop. Oväntat nog är det Katherines hjälp hon behöver mest av allt.

Säsong 1, Avsnitt 12 ”The day before…” – I en återblick får vi följa Jons sista dag i livet, innan allt rasade samman. Jon brottas med såväl jobb som privatliv, Delilah och Eddie överväger att berätta sanningen om sin relation och Maggie funderar på att starta ett nytt liv i Boston.

Säsong 1, Avsnitt 13 ”Twelve Seconds”Delilah försöker hitta ett sätt att behålla huset medan Ashley bokar in ett hemligt möte med en person som eventuellt kan vara till hjälp. Maggie får nya besked om sin behandling.

 

Säsong 1, Avsnitt 14 ”Someday” – Delilah spårar upp en stilig expert som ska hjälpa henne med de sista förberedelserna inför restaurangens stora premiärkväll. Regina kämpar med sin besvärliga mamma som skapar spänningar genom att dra upp detaljer om det förflutna.

 

Säsong 1, Avsnitt 15 ”The Rock”Eddies och Katherines skilsmässoförhandlingar blir krångligare än väntat och Romes bror kommer på oväntat besök. Gary och Maggie satsar på att förverkliga en dröm som Maggie länge gått och burit på.

 

Säsong 1, Avsnitt 16 ”The Rosary” – Vännerna väntar nervöst på ett besked om Maggies operation när ett oväntat besök från hennes mamma leder fram till ett spänt första möte med Gary.

 
Säsong 1, Avsnitt 17 ”Goodbye” – Säsongsavslutning. Vännerna börjar acceptera att de aldrig kommer att få svar på alla sina frågor om Jons bortgång. Livet går sakta vidare när en oväntad gruppmedlem plötsligt börjar nysta i mysteriet bakom Barbara Morgan.
 
 
Cmore gratis månad
 

Cmore har just nu ett erbjudande där du som aldrig tidigare testat tjänsten kan få prova på 2 veckor gratis.

Prova Cmore 2 veckor helt gratis

Därefter 139 kr/mån. Ingen bindningstid, avsluta när du vill.

  • Det populäraste från TV4 utan reklam
  • Tv-kanaler från TV4 och SVT
  • Succéserier och storfilmer
  • Störst på svensk underhållning

Till Gratiserbjudandet

Relaterade inlägg

Leave a Comment