Younger Stream – Streama från TV4 och Cmore Här

Younger är en Amerikansk dramakomediserie om New York-bon Liza, en medelålders kvinna som landar sitt drömjobb på ett bokförlag efter att hon har utgett sig för att vara yngre än vad hon faktiskt är. Nu måste hennes lögn upprätthållas inför såväl attraktiva chefer som skoningslösa konkurrenter.

Den här sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Cmore. 

Younger” är skapad av Darren Star som faktiskt även producerat “Beverly Hills”, “Sex and the City” och “Melrose Place”. Det är med andra ord inte så konstigt att den här serien blivit så populär på Cmore!

I rollerna:
Sutton Foster, Miriam Shor, Hilary Duff, Debi Mazar, Nico Tortorella, Peter Hermann

Läs mer om serien Länk till Younger Stream

Nedan har vi länkat till Younger streams för säsong 1-6 samt varje individuellt avsnitt från CMORE och TV4.

Younger –  Stream Säsong 1 – Länk till stream

I den första säsongen försöker nyseparerade Liza, 40, år, återuppta sin gamla karriär i bokbranschen efter att ha levt som hemmafru under hela sin dotters uppväxt. Men ingen verkar vilja anställa en medelålders kvinna, vilket får henne att utge sig för att vara 26 år för att landa sitt drömjobb. Nu måste hon bara se till att omgivningen inte upptäcker hennes hemlighet!

Streama säsong 1

Säsong 1 består av 12 stycken avsnitt

Younger –  Stream Säsong 2 – Länk till stream

Younger stream säsong 2

I den andra säsongen är Caitlin tillbaka från Indien och möter Josh i hans tatueringsstudio, helt utan vetskap om hans historik med hennes mor. Liza och Kelsey jobbar stenhårt för att göra deras ungdomliga förlagskoncept till en stor succé, men det visar sig sedan att Lizas lögner hänger som ett mörkt moln över både deras vänskap och professionella relation.

Streama säsong 2

Säsong 2 består av 12 stycken avsnitt

Younger –  Stream Säsong 3 – Länk till stream

younger säsong 3 streama gratis tv4 cmore här

I den tredje säsongen oroar sig New York-vännerna över Kelseys bristande sorgebearbetning. Caitlin börjar i denna säsong på college och Diane lever upp efter ett hett möte med en främling. Liza känner sig kluven mellan de båda männen i hennes liv, samtidigt som hennes skilsmässa från David går igenom till slut..

Streama säsong 3

Säsong 3 består av 12 stycken avsnitt

Younger –  Stream Säsong 4 – Länk till stream

younger säsong 4 streama gratis cmore tv4 här

I den här fjärde säsongen av Younger så måste Liza hantera konsekvenserna av att ha berättat sanningen för Kelsey och börjar ifrågasätta om hon över huvud taget borde jobba kvar på Empirical. Samtidigt tvingas hon se på när Kelsey och Josh kommer varandra allt närmare. Charles överväger en befordran och Maggie träffar en ung kvinna med stort intresse för hennes konst.

Streama säsong 4

Younger –  Stream Säsong 5 – Länk till stream

I denna femte säsong av Younger pågår förberedelserna för fullt inför utgivningen av Paulines bok, samtidigt som Zane och Kelsey fortsätter konkurrera om förlagets mest eftertraktade boktitlar. Diana återser en gammal kärlek och Charles tvingas konfrontera en obehaglig sanning. Josh grubblar över sin framtid och överväger för första gången att lägga ner sin tatueringsfirma.

Streama säsong 5

Younger –  Stream Säsong 6 – Länk till stream

younger säsong 6 stream online gratis cmore tv4 sverige

I säsong 6 av Younger kämpar Liza med skuldkänslor över Charles stora uppoffring, samtidigt som han grubblar över sitt nästa karriärsdrag. Kelsey jobbar hårt för att anpassa sig till sin nya roll som förläggare på Millennial Print, men inser snabbt att företaget är i knipa. Josh brottas med konsekvenserna av en tidigare relation och Diana drabbas av en personlig kris till följd av ett nytt avslöjande.

Streama säsong 6

Vart kan man streama och se på Younger i Sverige?

I Sverige så kan du se Younger via streamingtjänsten CMORE. Om du inte har Cmore sedan tidigare så kan du dessutom se på Younger gratis via Cmores prova på gratis i 2 veckor erbjudande (läs mer nedan).

——-
 

   

Relaterade inlägg

Leave a Comment