Jägarna – Streama online här

Jägarna är ett Svenskt spänningsdrama från 2018 som är en fortsättning på den framgångsrika filmserien som har samma namn. Erik Bäckström (Rolf Lassgård) har nu slutat som polis och dragit sig tillbaka till Norrlands landsbygd för att vila upp sig och läka såren efter en mycket jobbig konflikt. Men fiender börjar hopa sig när han upptäcker en mörk hemlighet om den lokala gruventreprenören Markus, traktens hjälte.
 
I rollerna:
Rolf Lassgård, Johannes Kuhnke, Ia Langhammer, Pelle Heikkilä, Johan Marenius Nordahl
Regi:
Jens Jonsson
Den här sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Cmore. 

Läs mer om serien Streama nu

Trailer

Vart kan man streama och se på Jägarna?

I Sverige så kan du se Jägarna via streamingtjänsten CMORE

——-
 

Relaterade inlägg

Leave a Comment